MEMILIH PUKULAN SLOT YANG TEPAT

Memilih Pukulan Slot yang Tepat

Memilih Pukulan Slot yang Tepat

Blog Article

Penebuk slot ialah alat berguna yang kerap digunakan apabila kad ID dicetak secara dalaman. Apa itu slot punch? Ia adalah peranti yang digunakan untuk menebuk lubang atau slot dalam kad ID atau lencana ID. Ini membolehkan anda melampirkan perkakasan yang sesuai pada kad ID supaya ia boleh dilekatkan pada tali pinggang, lanyard dan merchandise pakaian lain untuk penampilan yang sangat profesional. Hampir mustahil untuk mendapatkan lubang profesional dalam kad pengenalan tanpa sebarang pukulan. Malah, jika anda memerlukan kad slot, ia adalah satu-satunya kaedah yang tidak akan menyebabkan kad berpecah.

Penebuk slot membolehkan anda meletakkan lubang saiz yang berbeza dalam kad ID anda. Satu sebab mengapa penebuk slot begitu preferred adalah kerana ia tidak memecahkan lamina, seterusnya mengurangkan jumlah sisa. Tiada alat lain yang boleh anda gunakan yang berfungsi dengan begitu berkesan dan kemas. Jangan lupa betapa berpatutannya juga.

Keputusan besar dalam memilih punch ialah jenis punch slot yang anda inginkan untuk kad ID yang akan anda tebukan. Memilih menjadi lebih mudah apabila anda mengetahui pilihan anda. Terdapat kedua-dua penebuk slot manual dan elektrik more info untuk dipilih. Penebuk elektrik adalah pilihan yang paling biasa untuk perniagaan, namun anda boleh memilih daripada:

-Pukulan Slot Dipegang Tangan
-Pukulan Slot Atas Meja
-Penebuk Slot Elektrik
-Penebuk Slot Gaya Stapler

Penebuk slot genggam adalah yang paling murah dan ia juga paling mudah digunakan. Jika keperluan pukulan anda hanya sekali-sekala, pukulan genggam mungkin sahaja yang anda perlukan. Ini bukan pilihan yang baik jika anda akan melakukan banyak tebukan, dan secara amnya bukan pilihan terbaik untuk pejabat. Walau bagaimanapun, ini adalah yang paling murah daripada pelbagai jenis penebuk slot.

Jika anda akan menebuk banyak lubang, anda akan menyukai tebuk slot atas meja. Ia cepat, ringkas dan sangat mudah digunakan. Ia sesuai untuk perniagaan bersaiz kecil hingga sederhana dengan keperluan percetakan yang berat. Dalam tempoh yang sangat singkat, projek tebukan anda akan selesai.

Oleh kerana penebuk slot atas meja direka untuk melakukan lebih daripada satu fungsi, ia akan dapat menjaga semua keperluan tebukan anda. Mesin slot atas meja anda boleh mencipta lubang bulat sempurna atau ia boleh meletakkan slot dalam kad pengenalan anda. Penebuk slot memastikan tiada tepi tajam atau kasar pada kad pengenalan. Anda mendapat pukulan sempurna tanpa kerumitan setiap masa.

Syarikat yang lebih besar dengan keperluan percetakan yang berat mungkin tidak mendapati product atas meja mencukupi, sebaliknya memilih penebuk slot elektrik, lengkap dengan suis kaki. Tersedia dalam product normal atau tugas berat, mesin penebuk ini direka untuk mengurus kerja cetakan id yang paling mencabar.

Pukulan slot gaya stapler mungkin tidak begitu mengagumkan seperti gaya atas meja, tetapi untuk perniagaan kecil dengan permintaan cetakan sederhana, ini selalunya mencukupi. Terdapat pelbagai design yang tersedia dalam tebuk stapler.

Report this page